Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /home/omniumartium.nl/omniumartium.com/wp-includes/functions.php on line 5758

Deprecated: Functie Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan register. in /home/omniumartium.nl/omniumartium.com/wp-includes/functions.php on line 5383

Een partnerschap dat u bijblijft

Waar mogelijk stellen we voor om een duurzamer alternatief te kiezen en wanneer niet mogelijk proberen we op een andere manier bewuster om te gaan met uw product en daarmee de carbon footprint te verminderen.

Met ruim 40 jaar ervaring in het herstellen van drukwerk in allerlei vormen en maten, zijn wij trots om te kunnen mededelen dat wij een partnerschap hebben kunnen aangaan met dit fantastische bedrijf.

Rotoprint Sovrastampa S.r.l.
Via Giacomo Puccini 25
20020 Lainate (Milaan)
Italië
www.rotoprint.com

Tubapack is met ruim 250 medewerkers een van de snelst groeiende producenten van  zowel alumnium alsook kunststoflaminaat tubes. Omnium Artium Consulting heeft het exclusieve verkooprecht in de Benelux. Probeer de configurator van Tubapack! 

Tubapack A.S.
Priemyselná 12
965 63 Žiar nad Hronom
Slowakije
www.tubapack.sk