Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /home/omniumartium.nl/omniumartium.com/wp-includes/functions.php on line 5758

Deprecated: Functie Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan register. in /home/omniumartium.nl/omniumartium.com/wp-includes/functions.php on line 5383

WIE WIJ ZIJN

Marius Beune

Door mijn ervaring opgedaan bij blue-chip bedrijven als Alcoa, Nordenia, Clondalkin, Hoechst Trespaphan, TI-Films, Alcan, Amcor en Nussbaum, kan ik cliënten adviseren over verpakkingen voor een zeer breed scala van producten. Dit loopt uiteen van technische- tot en met farmaceutische- en medische verpakkingen. Ik heb het genoegen gehad direct met zeer gekwalificeerde specialisten in diverse teams te mogen samenwerken en daardoor zeer veel geleerd over toepassingen, materiaalkeuzes, verwerkbaarheid, efficiency en kostprijsanalyses in de verpakkingswereld. Deze kennis deel ik graag met u om samen met u tot een optimale verpakkingsoplossing te komen. Mijn motto: “het kan altijd beter”

Dennie Beune

Mijn naam is Dennie Beune en ik beschouw mezelf als een jonge, verantwoordelijke individu. Ik geef om het milieu, de natuur en samenleving waarin ik leef. Dat is waarom ik de noodzaak voel om een betere wereld achter te laten dan waar ik in ben geboren. Dat is waarom we Omnium Artium hebben opgericht, om de wereld van verpakkingen naar een duurzamer niveau te krijgen. Ik verken, creëer en ontwikkel zakelijke kansen ongenadig. Op die manier probeer ik andere bedrijven uit de industrie te helpen om duurzamer te worden en daarmee hun verpakkingen te optimaliseren. Ik ben Nederlands van origine maar heb een wereldwijde mindset. Nieuwsgierig geworden? Daag me uit!

WAT WIJ DOEN

Omnium Artium is dé consulting specialist voor verpakkingen. Geen enkele opdracht is ons teveel gevraagd of te gek gedacht. Met het oogpunt duurzaamheid willen wij de wereld helpen verbeteren en denken om die reden graag met u mee. Alles wat wij doen, doen wij met de intentie om uw zaak vooruit te helpen. Ons motto luidt, rare vragen bestaan niet! Onze doelstelling is, het kan altijd beter.

ANALYSES

ADVIES

INTERIM MANAGEMENT

INKOOP

PRODUCT MANAGEMENT

ONTWIKKELING

CONTRACT MANAGEMENT